Friday, March 18, 2011

Nothing is IMPOSSIBLE but the word itself says I'M POSSIBLE

as salam, salam hari jumaat semua..


topik kt pada hari ni ialah...SILA baca sendiri tajuk di atas ye...hehehe...maaf, sbnrnya aku mls nk taip blk..hahaha..


Nothing is IMPOSSIBLE but the word itself says I'M POSSIBLE
~Audrey Hepburn~

aku copy paste je apa yg aku type kat atas 2..hehehe..ayat ni aku jmpa masa aku kat Unimas, Sarawak time Infosys hari 2..make me more inspiring after read the statement. so, aku buat desktop background..semalam,  aku cari balik wallpaper yg ada tulis ayat ni (tnya p.cik google.hehehe)..so, dpt la yg ni..tp aku edit ckt.letak nama aku kat bwh..ngeh3..maaf, kalo ada yg marah aku yg 'PERASAN; ni..huhuhu..


aku rasa knapa aku tetibe je terpikir ayat ni sbbnya aku tgh obses ngn lagu IMPOSSIBLE by Shontelle rsanya..korg da dgr x?best gak la..aku cari yg ada lyric sbb senang aku nk karok nnt..(ops, kantoi yg aku ni suka karok..tp kekadang je..tu pun dlm toilet and dekat dapur je pn...hehe.)

video

ni utk sesapa yg nk nyanyi gak n x pernah dgr lagu ni..just 4 u...
~IMPOSSIBLE~

nota kaki::nothing is impossible if u want it...so, let's struggle..until the END..insya Allah...

wassalam.

No comments:

Post a Comment